Temperleme Makinesi
Küçük işletmeler için temperleme makinesi
Temperleme tekniği soğutma fanlı katı damla çikolata ekleyerek veya çillerli otomatik temperleme olabilir. Her iki çeşit çikolata temperleme makinası üretiyoruz.
VIDEO BAĞLANTIBenzer Ürünler
Laburatuvarlar veya küçük işletmeler için çikolata temperleme makinası üretiyoruz.
Paylaş
Tanımlama
WBTM serisi temperleme makinesi yeni başlayanlar ve pastaneler için idealdir. Çikolata temperlemede ekonomik çözüm arayanlar için tasarlandı. Temperleme işlemi eritilmiş çiolataya damla çikolata ekleyerek gerçekleştirilir. ConTM50 küçük işletmelerin ana makinesidir. Temperleme işlemini otomatik olarak kendisi gerçekleştirir. Vidalı ürün taşıma sistemi sayesinde kuruyemiş parçacıklı çikolata bile kolaylıkla temperlenebilir. Soğutma grubu sayesinde dışarıdan herhangi bir cihaz bağlamadan temperleme işlemini otomatik olarak kendisi gerçekleştirir. Ek ekipmanlar ile temperleme makinası dolum makinası olarak ta kullanılabilir. EM200 model çiklata kaplama bandı ConTM50 makinasına eklenebilir.
Bağlantılı ürünler
Kaplama bandı gofret, kek, bisküvi türü ürünlerin çikolata ile kaplanmasında kullanılır. Sadece ConTM50 modeli için kullanılabilir.
Temperleme hakkında ayrıntılı bilgi
Çikolatanın temperlenmiş olup olmadığını kontrol etmek için metal bir spatula veya bıçak ağızını çikolataya batırın ve bıçağın üzerinde küçük bir katman bırakın. Çikolata, normal oda sıcaklığında beş dakika sonra sertse ve yapışkan değilse, çikolata temperlenmiştir. Hala yapışkansa, çikolatayı yaklaşık 0.5°C soğutun. Temperlenene kadar testi tekrarlayın.
Temperlenmemiş çikolata ağağıdaki özelliklere sahip olur.
Temperlenmiş çikolata ağağıdaki özelliklere sahip olur.