Küçük işletmeler için temperleme makinesi

Temperleme tekniği soğutma fanlı katı damla çikolata ekleyerek veya çillerli otomatik temperleme olabilir. Her iki çeşit çikolata temperleme makinası üretiyoruz.

VIDEO BAĞLANTI

Benzer Ürünler

Laburatuvarlar veya küçük işletmeler için çikolata temperleme makinası üretiyoruz.


Paylaş

TTWBTM20 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz malzemeden oluşur.
  • Masa üstü tip.
  • Soğutma fanlı ve katı damla çikolata ekleyerek temperleme.
  • PID kontrollü kuru ısıtma.
  • Maks. 45d/d hız ayarlı FDA onaylı plastik çark.
  • Vibrasyon tablalı.
  • Ev kullanımı için tasarlandı.
  • Yükleme kapasitesi 20lt.
  • Toplam güç tüketimi 220V 0.5KW.

TTWBTM20 - teknik çizim

WBTM50 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz malzemeden oluşur.
  • Soğutma fanlı ve katı damla çikolata ekleyerek temperleme.
  • PID kontrollü kuru ısıtma.
  • Maks. 45d/d hız ayarlı FDA onaylı plastik çark.
  • Vibrasyon tablalı.
  • Yükleme kapasitesi 50lt.
  • Toplam güç tüketimi 220V 1.5KW.

WBTM50 - teknik çizim

ConTM50 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz malzemeden oluşur.
  • Karıştırıcılı çikolata haznesi.
  • Vidalı pompa.
  • PLC ve HMI kontrollü.
  • PID kontrollü kuru ısıtma.
  • Çiller ve su pompası.
  • Otomatik soğuk su sıcaklık ayarı.
  • Temperleme kapasitesi 75kg./s.
  • Yükleme kapasitesi 50lt.
  • Toplam güç tüketimi 220V 2.5KW.

ConTM50 - teknik çizim

Tanımlama

WBTM serisi temperleme makinesi yeni başlayanlar ve pastaneler için idealdir. Çikolata temperlemede ekonomik çözüm arayanlar için tasarlandı. Temperleme işlemi eritilmiş çiolataya damla çikolata ekleyerek gerçekleştirilir. ConTM50 küçük işletmelerin ana makinesidir. Temperleme işlemini otomatik olarak kendisi gerçekleştirir. Vidalı ürün taşıma sistemi sayesinde kuruyemiş parçacıklı çikolata bile kolaylıkla temperlenebilir. Soğutma grubu sayesinde dışarıdan herhangi bir cihaz bağlamadan temperleme işlemini otomatik olarak kendisi gerçekleştirir. Ek ekipmanlar ile temperleme makinası dolum makinası olarak ta kullanılabilir. EM200 model çiklata kaplama bandı ConTM50 makinasına eklenebilir.

Bağlantılı ürünler

Kaplama bandı gofret, kek, bisküvi türü ürünlerin çikolata ile kaplanmasında kullanılır. Sadece ConTM50 modeli için kullanılabilir.

Temperleme hakkında ayrıntılı bilgi

Çikolatanın temperlenmiş olup olmadığını kontrol etmek için metal bir spatula veya bıçak ağızını çikolataya batırın ve bıçağın üzerinde küçük bir katman bırakın. Çikolata, normal oda sıcaklığında beş dakika sonra sertse ve yapışkan değilse, çikolata temperlenmiştir. Hala yapışkansa, çikolatayı yaklaşık 0.5°C soğutun. Temperlenene kadar testi tekrarlayın.

Temperlenmemiş çikolata ağağıdaki özelliklere sahip olur.

  • Mat görüntü.
  • Beyazımsı yüzey.
  • Yumuşak, düzensiz doku.
  • Kısa raf ömrü.

Temperlenmiş çikolata ağağıdaki özelliklere sahip olur.

  • Parlak görüntü.
  • Düzenli renk.
  • Pürüzsüz yüzey.
  • Gevreklik.
AkayGAM - çikolata makinası

Çikolata makinesi üreticisi. Çikolata makinası, bisküvi makinası ve kek makinası.

BOSB Bakır ve pirinç san. koop. Mustafa Kurtoğlu cad. No:5 Beylikdüzü / İST / TR