Draje çikolata şekillendirme makinesi

Soğutulmuş şekilli tamburlar arasına akıtılan çikolata soğuyarak şekil alır.

VIDEO BAĞLANTI
Paylaş

RD600 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 ve AISI420 paslanmaz malzemeden oluşur.
  • Çikolata akışını kontrol etmek için tamburlar arasında seviye sensörü.
  • Şase üzerinde bir çift şekillendirme tamburu.
  • Üretim kapasitesini artırmak için şase üzerine üç çift şekillendirme tamburu monte edilebilir.
  • Çapak kırma grubu kauçuk izolasyonlu, evaporatörlü ve kondenserli.
  • Çapak toplama tavaları.
  • Cidarlı şekillendirme tamburları.
  • Şekillendirme tamburları boyu 600mm.
  • Bütün hızlar ayarlanabilir.
  • Üretim kapasitesi 200kg./s. (yuvaya şekline ve hızlara göre değişiklik gösterebilir)
  • Toplam güç tüketimi 380V 4KW.

RD600 - teknik çizim

Tanımlama

Soğutulmuş tamburlar arasına beslenen sıvı çikolata, tamburlar üzerindeki şekillere göre form alır ve katılaşır. Draje çikolata şekillendirme makinası’ndan çıkan ürünler çapaklıdır, bu çapaklı ürünler ikinci bir işlemden geçer. Çapak kırma grubu drajenin tam şekil almasını sağlar. Drajenin şekli tamburlardaki oyuklara bağlıdır. Özel olarak tasarlanmış şekillendirme tamburlarına çiller'den soğuk sıvı beslenir, böylece tamburların soğutulması sağlanır.

Yardımcı ekipman

Şekillendirme tamburlarının soğtulması için çiller gereklidir. stok tankı çikolatanın sıvı ve homojen halde depolanmasında kullanılır, ayrınca çikolata pompası sayesinde temperleme makinasına veya direk olarak draje şekillendirme tamburlarına çikolata besler. Kaplama kazanı şekillendirilmiş çikolata drajelerinin şeker şurubu ile kaplanmasında kullanılır.

AkayGAM - çikolata makinası

Çikolata endüstrisi için makinalar

BOSB Bakır ve pirinç san. koop. Mustafa Kurtoğlu cad. No:5 Beylikdüzü / İST / TR