Fondan ve karamel pişirme hattı

Sulu vakum pompalı, ürün alma hazneli, eşanjörlü, fondan çırpıcılı, stok tanklı buharlı pişirme kazanı.


Paylaş

CC160+CHE500+ST500 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz malzemeden oluşur.
  • Karıştırıcı kolları teflon sıyırıcılı.
  • Hız ayarlı karıştırıcı.
  • HMI ve PLC kontrollü.
  • Paslanmaz lob pompalı.
  • Kovaya boşaltma / drenaj yeri.
  • Eşanjör.
  • Stok tankı.
  • Toplam güç tüketimi 380V 23KW.

CC160 - teknik çizim

CC160 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz malzemeden oluşur.
  • Karıştırıcı kolları teflon sıyırıcılı.
  • Hız ayarlı karıştırıcı.
  • HMI ve PLC kontrollü.
  • Paslanmaz lob pompalı.
  • Kovaya boşaltma / drenaj yeri.
  • Toplam güç tüketimi 380V 14KW.

CC160 - teknik çizim

Tanımlama

Hattın ana ünitesi karamel pişirme kazanıdır. Pişirme kazanının şaseye montajı tartım sistemi bağlanabilecek şekildedir. Pişirici yarımküre şeklindedir ve teflon sıyırıcılıdır. Karamel pişirmenin karıştırıcı hızı ayarlanabilir. Karamel pişirme hattı PLC ve HMI kontrollüdür. Pişirme esnasında ürünü takip etmek için gözetleme camı ve kazan içi ışıklandırma mevcuttur. Karıştırıcılı ve ısıtma cidarlı ürün alma haznesi, helezon rotorlu eşanjör, fondan çırpıcı, vakum pompası ve stok tankı karamel pişrme hattı'nın diğer üniteleridir. Fondan çırıcı fondan üretiminde gereklidir.

Yardımcı ekipman

Çiller karamel eşanjörüne soğuk su sağlar. Pişirilen ürünün hızlı soğutulmasında karamel eşanjörü kullanılır. Böylece pişirilen ürünün şekillendirme gruplarında hemen kullanılması sağlanır. Eşanjör kullanılmaması durumunda pişirilen ürün stok tankında doğal olarak soğur.

AkayGAM - çikolata makinası

Çikolata endüstrisi için makinalar

BOSB Bakır ve pirinç san. koop. Mustafa Kurtoğlu cad. No:5 Beylikdüzü / İST / TR