Çikolata şekillendirme hattı

Çikolata kalıplama hattı dolgulu çikolata üretimi için tasarlandı. Kranç, fındık vb. besleme aparatı, ikinci depozitör akuple edilebilir.

VIDEO BAĞLANTI

NGOSD16SV-ML - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz, FDA onaylı plastıkler ve alüminyumdan oluşur.
  • PID kontrollü kuru ısıtma.
  • Servo motorlu dikey hareket özelliği.
  • Servo motorlu ürün emme / basma pistonları.
  • Kalıp besleme, kalıp ısıtma ve kalıp titreşim grubu.
  • Bütün değişken parametreler ekrandan girilebilir, mekanik ayara gerek duymaz.
  • Min. gerekli polikarbonat kalıp adedi 500.
  • Polikarbonat kalıp ebadı 175 x 275.
  • Üretim kapasitesi 200 - 500kg./h.
  • Toplam güç tüketimi 380V 10KW.

NGOSD16SV-ML - teknik çizim

Tanımlama

Üretim kapasitesi tek seferde basılan gramaja, depozitör hızlarına ve soğutma tüneli konveyör hızına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Üretim kapasitesi 200 - 500kg./s arasında değişebilir. Depozitör maks. 20 vuruş/dak. gerçekleştirebilir. Orta ölçekli işletmeler için tasarlandı. Soğutma tüneli çubuklu veya modüler bant konveyörlüdür. Çikolata soğutma tüneli dolum işleminin yapıldığı kalıp konveyörüne göre dik olarak monte edilir. Özellikle yağ bazlı dolgulu kalıplanmış çikolata üretimi için tasarlandı. Tek çalışma stili PLC'ye eklenmiştir. Depozitör one-shot türü olmasında dolayı tanecikli dolum gerçekleştirilemez.

Yardımcı ekipman

Çikolata muhtevasını inceltmek için bilyalı değirmen kullanılır. Çikolatanın belli bir sıcaklıkta sıvı ve homojen halde depolanmasında aynı zamanda temperleme makinasına çikolata beslemsinde stok tankı kullanılır. Temperlenmiş çikolatanın bypass hattında kristal yapısının bozulması gerekir bunu gerçekleştiren cihaz temper bozucu eşanjör'üdür.