Kaplama hattı; diskli temperleme makinası, çikolata kaplama bandı, tanecik serpe ve soğutma tünelinden oluşur. Kaplama bandı genişliği 200 mm. Soğutma tüneli kondenser grubu dahildir.


Ürünlerinizi çikolata ile kaplayın

Soğutma tüneli otomatik bant kaymalarını önleme özelliğine sahiptir. Aydınlatmalıdır ve kapakları amortisörlüdür. Soğutma uzunluğu 10 mt.'ye kadar uzatılabilir. Soğutma tüneli üzerine monte edilen serpme aparatı sayesinde çikolata kaplı ürünün üzerine gıda kırıntıları serperek doku katabilir ve görselliğini arttırabilirsiniz.


Paylaş

ENL200 - teknik bilgi

  • Komple AISI304 paslanmaz, FDA onaylı plastıkler ve alüminyumdan oluşur.
  • Çarklı temperleme makinası.
  • 200 mm. bant genişliğinde kaplama bandı.
  • Tanecik serpe cihazı.
  • Kalıp besleme, kalıp ısıtma ve kalıp titreşim grubu.
  • 6 mt. boyunda ve 300 mm. bant genişliğinde soğutma tüneli.
  • Üretim kapasitesi: 50 kg/s.
  • Toplam güç tüketimi: 380V trifaze 6KW.

ENL200 - teknik çizim

Çikolata kaplama hattı hakkında

Kondenser grubu tünelin orta kısmındadır, soğutma ekrandan istenen derecede ayarlanabilir. Tünelin üst kapakları amortisörlüdür, ayrıca gözetleme camları da bulunmaktadır, aydınlatmalıdır. Hattın diğer komponentleri tanecik serpme cihazı, çarklı temperleme makinası ve kaplama bandıdır. Kaplama bandı genişliği 200 mm. Çikolata hattında kullanılan bütün malzemeler paslanmaz, alüminyum veya FDA onaylı mühendislik plastiklerinden oluşur.

Yardımcı ekipman

Çikolata muhtevasını inceltmek için bilyalı değirmen kullanılır. Çikolatanın belli bir sıcaklıkta sıvı ve homojen halde depolanmasında aynı zamanda temperleme makinasına çikolata beslemsinde stok tankı kullanılır.

Çikolata üretim makineleri ve hatları - AkayGAM Ltd.

Çikolata endüstrisi için makinalar

BOSB Bakır ve pirinç san. koop. Mustafa Kurtoğlu cad. No:5 Beylikdüzü / İST / TR