+905052981741
info@akaygam.com.tr
+902128768961
Facebook
Google+
LinkedIn
YouTube
Flickr
Menu
Menu
Anasayfa
Ürünler
Çikolata hazırlama grubu
Çikolata hazırlama
Pudra şeker değirmeni
–
Çikolata imalatında kristal şeker veya pudra şeker kullanılabilir. Pudra şekeri kullanmak öğütme işlemini hızlandırır.
Yağ eritme kazanı
–
Kakao yağ eritilmesinde de kullanılabilir. Sıcak su devirdaimli ızgara hızlı eritmeyi gerçekleştirir.
Ön hazırlama mikseri
–
Çikolatayı oluşturan hammadelerin birbiri ile bağdaşmasını sağlar.
Çikolata bilyalı değirmen
–
Bilyalı öğütme çikolata öğütme tekniklerinden biridir.
Çikolata stok tankı
–
Cidarlı ve dikey karıştırıcılı hazneler. Teflon sıtyırıcılı karıştırıcı kolları.
Temperleme makinası
–
Temperleme tekniği manüel yani eritilmiş çikolataya katı damla çikolata ekleyerek soğutma veya otomatik olabilir.
Dekristalizasyon
–
Temperlenmiş çikolatanın bir kısmı bypass boru hattından stok tankına geri pompalanır burada çikolatanın kristal yapısı bozulmalıdır.
Close
Çikolata şekillendirme ve dolum
Şekillendirme ve dolum
Çikolata depozitörü
–
OSD ve NGOSD serisi iki tip çikolata depozitörü üretiriz. OSD serisi pnömatik kontrollüdür, NGOSD serisi ise servo motor kontrollüdür.
Draje çikolata şekillendirme
–
Likid çikolata soğutulmuş tamburların yüzeyindeki şekillere göre şekil alır.
Sürpriz çikolata hattı
–
3 Boyutlu çikolata şekilleri üretim hattı. İmalat yarı otomatik veya tam otomatik olablir.
Sürülebilir krema dolum
–
Kaseler içine sürülebilir krema dolumu tek renk olablieceği gibi çift renk te olabilir. Ayrıca burgu özelliği ekleneblir.
Çikolata dekorasyon makinası
–
Genellikle dekorasyon cihazı kaplama makinasına eklenir ve kaplanmış ürün üzerine ince çizgilerden desen yapar.
Çikolata kaplama makinası
–
Kek, bisküvi, gofret ve benzeri ürünlerin çikolata ile kaplanması. Bölgesel, alt ve komple kaplama gerçekleştirilebilir.
Blok çikolata dolum
–
Pnömatik kumandalı bir defada en fazla 5kg çikolatayı kalıplara doldurmak için tasarlanmıştır. Blok çikolata dolumu için özel tasarlanmıştır.
Soğutma tüneli
–
Yatay, katlı veya asansör tipi soğutma tünelleri.
Close
Draje çikolata kaplama
Draje çikolata kaplama
Draje kaplama kabini
–
Otomatik draje çikolata kaplama kabini. Otomatik ağırlık tartım sistemi sayesinde belirlenen miktarda çikolatanın kaplamada kullanılması.
Draje kaplama kazanı
–
Yarı otomatik şeker şurubu veya çikolata kaplama kazanları. Ayrıca parlatma için de kullanılırlar.
Close
Hamur hazırlama grubu
Hamur hazırlama
Pudra şeker değirmeni
–
Bazı bisküvi reçetelerinde pudra çekeri kullanılır.
Yağ eritme kazanı
–
Bisküvi veya kek hamurlarında yağ ön işlemden geçmelidir bu çırpma veya eritme olabilir.
Hamur mikseri
–
Tek veya çift çapalı. Hazne devirme özellikli cidarlı hamur karıştırıcıları.
Close
Bisküvi hamuru şekillendirme
Şekillendirme ve ekstrüzyon
Şekillendirme ve ekstrüzyon (BEM3)
–
BEM3 serisi hamur depozitörlerinde ana amaç 3 farklı ürünü kombine etmektir. Bunlardan ikisi aynı yaıya sahip farklı renkte hamur diğeri ise kremadır.
Close
Yardımcı ekipmanlar
Diğer ekipmanlar
Ürün serpme
–
Frekans ve şiddet ayarı sayesinde istenilen miktarda taneciğin ürünler üzerine serpilmesi.
Şeker solüsyonu hazırlama
–
Kaplama kazanlarında bazı ürünlerin şeker şurubu ile kaplanması gerekir bu ekipman şeker şurubunu pişirmek ve stoklamak için kullanılır.
Close
Close
Resim galerisi
Video galeri
İletişim
Resim galerisi
Home
Resim galerisi
RM400
NGOSD8CV
mini chocolat moulding line
CFW25
RBM50v2
RBM750
CP1000B2
NGOSD18CV
Chocolate-chipsdrops-manufacturing-line
cooker-1
em-protected
ztm1
ztm2
ltdazm20-1
cfm-protected
mscf-spreadcream
ttwtm5
cpm750
btc1500fair-protected
ngosd16-1
ngosd16-2
rbm100v2
rbm50
ttwtm5-protected
CT600
BEM3-4PL-1
BEM3-5
BEM3-8
DAZM50
RBM100-newsletter
hDCD32_hd
hDCD32_1_hd
cream filling_hd
resting tank_hd
temper_decrystallisation_hd
one shot_hd
cuverturefill_hd
SE-C1200
CPP900
CP1200B
CP1200-1
CP1000-1
RD600
RD600-1
RD600-2
RD600-3
DEC56
BTC1500-1
BTC1500-2
CP800
CP1000
ConTM30-1
RBM500
FMT200
FMT200
PSM200
Menu